comment 0

Willkommen bei uns.


Den tittelen rykket litt i nervene til alle som hadde tysk i.. øh. Når enn jeg hadde tysk sist, gjorde den ikke? Uansett da. Vi har en husgjest om dagen, han bor på gjesterommet vårt, tar oppvasken om morran, kommer og går som han vil og er i all hovedsak en svært trivelig fyr. Vi har lenge tenkt på å registrere gjesterommet vårt på matsurfing.org (som er den brasilianske jiu jitsuens svar på couchsurfing, bare for.. brasser), og når vi nå tester det ut synes vi det fungerer greit altså.

Helt til husgjesten vår satte seg ned med frokosten sin en morgen og sa noe sånt som «såå.. Jeg glemte å lukke døren til rommet mitt da jeg skulle stelle meg for kvelden i går.» Jeg stønnet litt inni meg og tenkte, å nei, du fant hundene i sengen din når du kom tilbake igjen gjorde du ikke. Og så fortsatte han. «Ja, så.. jeg fant Gaia oppi kofferten min da jeg kom tilbake.» Selvfølgelig gjorde du det. Jeg begynte på en flau latter og en unnskyldning om at den hunden ELSKER å ligge på alt som ikke er sengen sin, men rakk ikke helt å komme i mål med det før han avsluttet med «ja.. Hun hadde spydd på buksene mine.» Dang. Selvfølgelig hadde hun det. Om vi skal registrere gjesterommet vårt på matsurfing må vi nok skrive en eller annen disclaimer. «Rommet er gratis, men du ligger vegg i vegg med en toåring som synger «happy birthday to you» hver morgen klokken halv syv, du risikerer å tråkke i hundespy for hvert steg du tar og om du ikke passer på maten din blir den spist opp av en stor, hårete sak som er stokk dum men på et eller annet vis alltid er smartere enn deg når det kommer til mat».

Jeg kan ikke lenger skrive om toåringen, forresten. Hun blir plutselig treåring i morgen, og jeg står her og baker muffins til barnehagen og rød kake til familieselskap og aner ikke hvordan vi plutselig endte opp med å ha en treåring. Og denne nyfødte tingen vi fikk for bare fire måneder siden er plutselig .. fire måneder gammel, og klarer helt fint å rulle seg av sofaen selv. Vil jeg tro. Dere vet det de sier om at man ikke må snu ryggen til? Det stemmer. Selv om man blir distrahert av at eldstemann har øreverk og man gjerne vil ha i henne medisin.

Nok om det. Det skulle egentlig bare mangle at man bor her gratis tror jeg, i alle fall når hunden klatrer opp i kofferten din og spyr på buksene dine. Hva kan jeg si? Det er vår måte å vise at du er akseptert i flokken. Velkommen til oss.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s