comment 0

Random tanker.


  • Hvorfor skal babyer alltid ligge på tvers i sengen? Jeg har bare hatt to av dem altså, men 100% av dem har insistert på å ligge på tvers. Det er ikke plass på tvers lenger, beina stikker ut igjennom sprinklene og det kan tydeligvis være sykt provoserende. Men å høre på mutter’n og ligge på langs – nei DET skal man ikke. Starter tidlig det der. Og så er jeg bare biiiiiiiiittelitt stresset over at han klarer å snu seg, og insisterer på å sove på magen også. Det stresser meg. Og hold kjeft om helikopter-mamma, ellers kaster jeg lego på deg.
  • Jeg så en kar stå på en plen i regnet og stirre intenst på bikkja si i dag. Jeg kjenner det blikket. Det er blikket til en som bare vil gå inn og krepere på sofaen, men er nødt til å stå ute på en plen med en hund til nevnte hund har gjort fra seg. Bikkja så ut som om den syntes det var helt greit å bare stå der og stirre ut i luften. Jeg føler med deg, mannen. Jeg gjør det samme jevnlig selv.
  • Del fem av strikkemysteriet har ikke kommet. Jeg har lyst til å maile henne og spørre, men jeg tør ikke. Jeg sendte henne sånn 18 mailer om en feil jeg fant i forrige del, og en feil som dukket opp da hun sendte ut oppdatert utgave. Jeg bare kan ikke være galestrikkedamen som sender mail når det har gått tre sekunder for lang tid. Men jeg håper noen andre purrer på det snart, for jeg har en teori om hva jeg strikker og jeg dør etter å få vite om jeg har rett.
  • Jeg blitt holdt våken hver natt fra to til fem i nesten to uker. Jeg har lyst til å hyle «I DIDN’T SIGN UP FOR THIS» og reise til Karibien, men for det første så var det vel akkurat det jeg gjorde og for det andre er det bare uvær i Karibien. Og så har babyen så himla fine smil. Og her forleden klarte jeg å sykle opp siste bakken til barnehagen med sykkelvogn og begge ungene, og jeg fikk så masse skryt av treåringen at jeg trodde jeg skulle lette fra bakken. Jeg sover ikke, men det er greit det altså, de veier opp for det innimellom. Trenger å sniffe hodene deres jevnlig, jeg er blitt avhengig.

Nå skal jeg strikke genser i garn laget av melk. Og se på brannfolk på Netflix. Fordi det var det som dukket opp, og jeg trenger noe som ikke krever tenking. Det er ikke så mye tenking på gang her om dagen. Telefonen min forsvant i noen timer, fant den igjen innerst i klesskapet. Spør meg hvorfor, jeg har ingen anelse. Her er kuer, god natt.

IMG_20170709_100004_656

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s