comment 0

Skjermdump lagret.


Jeg vet ikke hva som er verst jeg, at jeg gikk i zombie-tilstand på senteret og klarte å trille vognen til junior rett ut i veien for en blind kar med mobilitetsstokk og alt, eller at min reaksjon var å utbryte «Oiii unnskyld, jeg så deg ikke!». Tro meg, junior, jeg skriver ALT dette ned på listen over ting du skylder meg fordi du holder meg opp om natten. Der står det allerede «tinnitus» og «høyre speil på bilen», så om jeg var deg så ville jeg bremset nå. Men skal  jeg være helt ærlig er jeg vel akkurat så vims at alt dette kunne skjedd helt uten skriking om natten og. Bortsett fra tinnitusen da, den står definitiv på regningen til junior.

Nuvel, siden junior ikke har sovet trengte han en lang lur i dag. Og siden han er småsyk vil han ikke sove i sengen sin. Så da ble det halvannen time trilling da. Og siden Bergen endelig har skjønt at det er høst pøsregnet det, og siden regntøyet mitt overhodet ikke er vanntett lenger ble jeg søkk vått og fikk plutselig en melding fra telefonen min om at den hadde tatt en skjermdump. Den gjør rare ting når skjermen er våt. Dagens kunstverk er som følger:

Screenshot_20171011-144033.png

Jeg vet ikke helt hva universet prøver å fortelle meg ved å sørge for at jeg ser dette. Jeg tenkte på det en liten stund, men så kom jeg på at jeg ikke er overtroisk på en plass, og at dette sannsynligvis bare er totalt tilfeldig. Så jeg trødde videre, og jammen gikk jeg ikke forbi et reklameskilt som tydeligvis er løsningen på alle mine problemer.

DSC_1314.JPG

 

Tarmskylling, dere! Det må jo være løsningen på absolutt alt! Sammen med analbleking og vajazzles liksom.

Men nå må jeg gå. Den nesevise, nye fitbiten min mener at jeg må gå 203 skritt de neste ti minuttene, fordi den er av den oppfatning at jeg skal gå 250 skritt i timen. Jeg misliker den nye fitbiten intenst, om noen vil ha seg en fitbit så velg hvilken som helst annen modell enn fitbit alta hr! Jeg håper reimen på denne og suger, så jeg kan bytte til en annen en på neste reklamasjon.

Og også, kanskje jeg skal lage middag. Eller bare legge meg ned foran brødboksen og dø av sult. Whichever.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s