comment 0

Åpent brev til posten.


Til den det måtte angå.

Jeg mottok i dag en mild reprimande i posten, om at en forsendelse fra meg har vært underfrankert. Posten har likevel valgt å levere den til mottager, og latt være å fakturere meg for det, men i stedet for sendt meg en prisliste over hva det koster å sende ting i Norge slik at jeg kan gjøre det riktig neste gang. Det setter jeg selvfølgelig stor pris på.

Nå vet jeg ikke hvilken forsendelse det var snakk om, det var ikke spesifisert. Det eneste jeg kan si med sikkerhet er at det jeg har sendt avgårde med posten i det siste har blitt frankert på nærmeste postkontor. Det er heller ikke første gang ting jeg har fått frankert på postkontor har blitt underfrankert og jeg har fått regning for det. Derfor tenker jeg at prislisten jeg har fått i posten egentlig er sendt feil. Jeg skal gjerne ta på meg jobben med å frakte den til nærmeste postkontor, og jeg skal la være å fakturere dere for tjenesten denne gangen.

DSC_1345.JPG

Selv om jeg må forsere regnvær og såpeglatte veier for å komme meg dit. Egentlig hadde det blitt både smusstillegg og risikotillegg, men siden det snart er jul så får vi heller være greie med hverandre.

Takk for oppmerksomheten!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s