comment 0

Kjære bussemenn.


Jeg vet ikke om dere leser bloggen min, og jeg vet at jeg klager mye over at jeg er sliten og at ungene holder meg våken og at bikkjene.. bikkjer. Men jeg må få presisere at dette bare betyr at jeg er sliten og har sovet lite – jeg vil fortsatt veldig gjerne ha med meg begge ungene ut av bussen når jeg går av. Så om dere kan senke skuldrene bare LITT og slutte å smelle igjen døren før treåringen har kommet seg helt av? Så blir vi glade.

Det er liksom det. Jeg skjønner at dere har dårlig tid og et tidsskjema dere skal holde, men når jeg skal av bussen med unger og vogn og poser og luer og votter og ingen flytter seg fra døren, da tar det gjerne litt tid å komme seg av. Og nå om dagen, selv om jeg er effektiv, så har treåringen stått igjen på innsiden to ganger, tre ganger har døren smelt igjen før noen av oss har kommet seg av i det hele tatt. Nå har jeg begynt å frese vognen inn i døråpningen som det første jeg gjør, og la den stå der, så den stopper døren om den prøver å lukke seg. Det ser kanskje ikke så himla bra ut, men jeg kan forsikre om at alle deler av barnet oppi vognen er på innsiden av vognen, og at det er vognen som tar smellen.

Men skal jeg være nødt til det da? Kan vi ikke bare holde dørene oppe et lite minutt ekstra så jeg kommer av? Eller er det sånn at dere i all hemmelighet har økt billettprisene med ti kroner og en førstefødt? For i så fall tror jeg heller at jeg går, jeg kan ikke betale en unge hver gang jeg kjører buss. Jeg har bare to av dem, og jeg trenger begge to. Hvis ikke kommer jeg ikke til å få grått hår fort nok.

DSC_1445.JPG

Jeg får sjekket blodtrykk hver gang jeg henter i barnehagen. Kan ikke sette igjen helsepersonellet mitt på bussen!

Og mens jeg er i gang, alle som står foran døren og ikke flytter seg må begynne å gjøre det. Ellers kommer jeg til å kremte. Høyt. Det blir pinlig for dere.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s