comment 0

Årskavalkade.


Det er visst noe bloggere skal gjøre når det nye året nærmer seg. Det kommer ikke til å ta sånn veldig lang tid for min del, for det første er jeg allergisk mot å legge ut ti tusen nesten helt like bilder i samme innlegg (sorry, men selv med speilreflekskamera er det begrenset underholding i å se hundre bilder som kun skilles av detaljer. Håret litt til venstre, hodet litt på skakke, klarer ikke velge? JUST PICK ONE GODDAMIT) og for det andre.. vel, det blir rimelig klart i løpet av innlegget.

Riktig. Så, januar-februar, tar det under ett.

Omgangssyke, lungebetennelse, rotte i heimen og ruging. Klarte også å dokumentere siste gang jeg gikk i noe annet enn joggebukse fram til sånn omtrent desember. Unix stjal pai.  Junior gjorde sitt inntog. Han hadde gulsott og sov resten av februar.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Mars-april-mai

Junior hadde kollik. Husker ikke noe fra denne tiden.

Juni-Oktober

Junior fikk tenner, var konstant forkjølt og sluttet med nattamming. Sov relativt ikke i det hele tatt. Husker ikke spesielt mye av denne tiden heller.

_20170813_160801

Medio oktober-desember

Ey, vi har sovet! Helt til fem, av og til halv seks, og noen ganger til syv! Junior viser seg å være en kul type, permisjon begynner å bli gøy – og nå er’n ferdig gitt. På tirsdag begynner jeg på jobb, så da var det underlig passende at jeg rundet Zelda-Breath of the Wild for to dager siden. Eller tre. Plææææ husker ikke når. Det at vi sover mer nå gjør ikke at jeg har hentet meg inn igjen for å si det sånn, jeg har gullfiskhukommelse og sliter litt med å huske personlig hygiene. I år er nyttårsforsettet mitt å gre håret hver dag. Tror jeg må ta med min egen kaffekanne på jobb, jeg trenger konstant tilgang. Og mens alt dette skjedde har jentebarnet plutselig skutt i været, prater som en foss på vekselvis østlandsk og klingende bergensk (mamma eg ska bare hænte nåkke yoghurt!) og hopper ned fra midten av trappen. Om jeg ikke hadde farget håret så ofte hadde jeg sikkert oppdaget fjorten tusen grå hår.

Ellers da? Jeg har spist mat i jula. Hoppet på trampoline. Kost meg med masse folk jeg liker skikkelig godt. Fått ambisjoner om å systematisere hele huset, noe som sikkert kommer til å ende med at jeg totalt mister tålmodigheten og kaster alle tingene våre. Meldt meg på 10 k løpt, halvmaraton og trolljegerprøven. Ingen kan si at jeg ikke har ambisjoner i orden i alle fall! Om ikke annet blir jeg comic relief, det er jo egentlig det jeg gjør best.

Det var det året. Jeg aner ikke hvor det ble av. I det hele tatt. Men det har sikkert vært gøy.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s