comment 0

Kjære, vi er tom for smør..


Så, junior bajset. Og klokken var halv åtte, vi hadde spist frokost, men midt oppi all «liker ikke ditt» og «kan du hente datt» fikk jeg ikke kaffe. Så jeg tenkte at jeg slapp opp hundene for å rydde restene på gulvet etter frokost – nå om dagen har junior nemlig bestemt seg for at det han vil aller mest i hele verden er å spise fra gulvet med hundene. Æsj. Så den prosessen er nå en evig kamp om å holde ungen vekk fra hundene. Perfekt å la dem rydde mens jeg er på badet.

Eller..? Har du glemt noe, Havku?

Fem minutter før dette satte jeg ut smørboksen på kjøkkenbenken så smøret skulle bli mykt og fint til toast. Bikkja glemte ikke det. Og hjernen min var faktisk så i dvale at da jeg hørte dyret trampe rundt som en elefant oppe, luktet jeg ikke lunten, jeg vet jo hva det betyr!

Da jeg kom opp var smørboksen tom og bikkja lykkelig. I skrivende stund er bikkja nede, og på kjøkkenet rydder junior i pappen. Det blir tredje gang denne uken at jeg må plukke opp pappen, men det er verdt det. Han er opptatt fem minutter, jeg kan drikke kaffe!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s