comment 0

Kjære BT.


Om jeg ønsker meg at postkassen min blir fylt opp med BT, så abonnerer jeg på det. Når jeg ikke gjør det er det trygt å anta at jeg ikke vil ha BT i postkassen.

Hvor blir dette vanskelig for dere? Hvorfor insisterer dere på å gi meg BT?

Det eneste utfallet av det er at jeg må bruke energi på å røske avisen ut igjennom luken på toppen (gidder ikke å låse opp postkassen bare for BT) og så ta en ekstra stopp innom papirbosset før jeg kan komme meg inn. Jeg har nok papirboss , jeg trenger ikke BT i tillegg. Jeg fyrer ikke engang i ovnen med den.

Det er mulig dere tror dere gjør meg en tjeneste, men i realiteten gjør dere meg bare sur. Jeg kunne vært voksen og tatt denne diskusjonen på Facebook-siden deres, men siden dere har lukket den for innlegg får dere godta at det skjer her.

Det er sånn rosabloggerene gjør det. De har flere lesere enn BT. Det må svi litt, heh?

Slutt å gi meg BT, så slipper jeg å bli ufin. Det er et overtramp mot min rett til å bestemme selv om jeg vil bruke tid på å hive BT i bosset eller ikke.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s