comment 0

Pre-kaffe-angst.


En melding mottatt.

screenshot_20180530-0725023046405134109311424.png

WHAT?? Dette skulle jo ikke skje for 30.05!! Panikk. Sjekke dato. Det ER 30.05. Shitfuck. Hvor er det nye sim-kortet? Jeg husker at jeg fikk det, jeg husker ikke hvor jeg la det. Blir jeg uten telefon i dag? Etter reaksjonen å dømme kan det jo være sunt, men jeg vil ikke hjelpes.

Stirrer på telefonen min. Skal til å lukke omslaget, da jeg ser et kort stikke opp bak busskortet. Sim-kortet! Jeg la det i omslaget for å være sikker på at jeg ikke skulle glemme det! Ååååå fredagens Havku, jeg elsker hvordan du tenkte framover. Se på meldingen igjen. Panikk igjen. 08.57? Hva slags tidspunkt er det? Hva skjer om jeg gjør det 08.56? Eller om jeg ikke akkurat klarer å få kortet inn når klokken slår 08.57? Har jeg da ett minutt på meg for å få det bitte, bittelille kortet på plass med pølsefingrene mine? Hva skjer om klokken blir 08.58? Dommedag? Eksploderer telefonen? Kommer det to operatører fra Ice med blå hansker på hendene og fører meg bort for brudd på abonnementsavtalen?

Kaffe. Mmmh, kaffe. Det ordner seg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s