comment 0

Hvorfor tar alt så lang tid?


Innimellom slår det meg hvor totalt forandret livet er pre og post barn. Jeg hadde dårlig tid før, trodde jeg. Jeg trodde virkelig det. Men selv om jeg er blitt tusen ganger mer effektiv enn før, får jeg likevel mindre gjort. Og det er en ganske god forklaring på det. Alt jeg gjør må gjøres i fire hundre fler ledd enn det måtte før. La meg komme med noen eksempler.

Vaske klær:
Før: Åpne vaskemaskinen, legge klær inn. Vurdere å sortere, innse at jeg bare eier sorte klær og sette på.
Nå: Lass av klær i alle regnbuens farger. Skal mellomgrå klær med lys eller mørk vask? Ta valg jeg ikke føler meg kvalifisert til. Åpne vaskemaskinen. Ta ut en teskje, fire puslespillbiter og åtte steiner. Håpe at det var alt. Sette på maskinen. Junior skrur av. Sette på maskinen. Junior skrur av. Sette junior utenfor badet, sette på maskinen og sette på betjeningssperring. Junior tømmer vannskålen til hundene imens.

Støvsuge:
Før: Sette støpselet i. Skru på. Støvsuge.
Nå: Sette støpselet i. Skru på. Støvsuge. Skru på. Støvsuge. Skru på. Støvsuge. Junior, det tekniske geniet, har funnet ut hvor av og på-knappen på støvsugeren er. Sette junior i innergangen mens jeg støvsuger yttergangen. Junior tømmer vannskålen til hundene imens.

Henge opp klær:
Før: Henge opp klær. Irritere meg over hvor mye av livet jeg kaster bort ved å henge opp sokker.
Nå: Henge opp klær. Plukke junior ned fra doen før han detter i flisegulvet. Henge opp mer klær. Skule stygt på sokkene. Springe ut og fjerne vannskålen til hundene. Henge opp mer klær. Høre dunkelyder. Plukke Junior ned fra den bratte delen av trappen. Henge opp klær. Junior kjeder seg, drar meg i buksen og klager.

dscpdc_0001_burst20180603143425564_cover2076013242480156050.jpg

Men likevel. Selv om noen dager har en tendens til å suge litt mer energi ut av meg enn andre dager, så ville jeg ikke byttet tilbake igjen. For det første har jeg to av de skjønneste ungene verden noensinne så. De lukter så godt, og de har de største smilene i hele verden. For det andre får jeg ti ganger mer trim under husarbeid nå enn jeg gjorde før. Jeg bare venter på at bisserene skal sprenge jakken min, når som helst nå.

Rett etter denne kaffekoppen. Den er varm. Jeg får varm kaffe midt på dagen, når Junior sover. Det er i grunnen alt jeg krever av en dag.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s