comment 0

Jeg kjøpte guttesokker til datteren min.


Så, treåringen urk, fireåringen har blitt større og hadde vokst ut av sokkene sine. Jeg dro på H&M for å kjøpe nye. Det var ikke så enkelt som jeg trodde, først fant jeg bare for seks år og oppover, og så fant jeg bare for pittesmåttene. Så jeg fant meg et butikkpersonal og spurte etter sokker str 25-26. Hun så på meg, smilte blidt og spurte med et blikk på ettåringen i handlevognen:

«Til gutt?»

… … …

«Det har ingenting å si,» svarte jeg, » det er sokker liksom. Men det er ei jente.»

Hun pekte meg i retning av de rosa sokkene, og nevnte at det lå guttesokker her i gutteavdelingen. Guttesokker. La meg vise dere hvordan guttesokker ser ut.

dsc_01042725496835361485649.jpg

Dette er altså guttesokker. De har farger på seg. Og dagene i uken. Passer på guttebein. Men vet du hva? For dette er ganske sjokkerende altså, men de passer like godt på jentebein! Og jeg prøver å ikke hisse meg opp her, men klokken er halv tolv og jeg har ikke drukket kaffe enda og dette.. dette er bare ALT FOR TEIT. Jeg mener, ser dere hvor dumt det er? Jeg har ikke tenkt å gå til jenteavdelingen etter rosa sokker når jeg står rett ved siden av en kasse med sokker i et fargetema som for meg er totalt nøytralt. Sokker. De skal nederst på foten. De skal dynkes i søle og sand og bare halvparten av disse sokkene kommer til å overleve det neste halvåret. Kjønnsdelte sokker, DET er noe av det dummeste i verden, med unntak av bikkja mi. Hun har fått mat og brukte akkurat ti minutter på å sirkle skålen, forvirret og tilsynelatende ute av stand til å huske hvordan man spiser av skål. Bikkja mi er dummere enn kjønnsdelte sokker.

Og mens jeg først er i gang, kan vi flytte minions-genserene ut av gutteavdelingen til et nøytralt ingenmannsland? For min fireåring elsker minions og vil gjerne ha det på klærne sine. Helvete heller, JEG vil ha minions på klærne mine. Hva om vi bare driter langt i gutteavdeling og jenteavdeleing, og er så fandens moderne at vi bare har en barneavdeling?

Men nå gidder jeg ikke å bruke tid på dette mer. For det første må jeg vise bikkja hvordan man spiser av skål, for det andre må jeg drikke kaffe før jeg sender hundebæsj i posten til kleskjedene. For ved Totatis, dette kan jeg ikke forholde meg til.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s