comments 3

May contain coffee.


Jeg tror de fleste som kjenner meg vet at jeg liker kaffe. Mm. Kaffe. Så det vil ikke være noen overraskelse at jeg jublet litt da jeg fant denne :

«Tine, dere one-uppa akkurat Q», tenkte jeg, dette kan jo ikke bli feil.

Det første hintet om at jeg tok feil kom raskt etterpå, på Facebook. «Du vet at det ikke er koffein i den, ikke sant?»… Altså, når jeg kjøper en vare som det står «kaffe» på, da forventer jeg faktisk at det er i alle fall en liten dæsj koffein i! Ellers burde det stå tydelig merket, hva slags lureri er dette egentlig? Q sin kaffe/vanilje-skyr hadde koffein. RIP. jeg minnes deg med glede.

Noe muggen tenkte jeg at det kan jo være den smaker godt, da. Kaffe og kakao, det er jo ikke feil! Men.. Det var feil. Det smakte ikke mye kaffe, ikke mye kakao, og midt oppi det hele ble jeg skjenket den herlige, slimete melkesmaken. Jeg liker ikke melk. Sjokomelk klarer å dekke den smaken, tine sin kaffe/kakao-melk gjør det definitivt ikke.

Konklusjon : skuffa fra start til slutt. Jeg antar at den funker å lage vafler av. Men ungene kommer sikkert til å hate dem. Eller til å ha oppi kaffen, da smaker det jo faktisk helt sikkert kaffe. Men det er jo litt bakvendt at jeg må hive kaffe i kaffemelken for å få kaffesmak.

Litt som en annen nyhet jeg datt over.

Denne trenger en dæsj salt lakris – saus for å smake nok. Men den er i alle fall god! Kaffemelken, den kommer jeg til å seile forbi heretter, med et lite snøft.

In other coffee news : møt kyllingsuppe min.

Rett i koppen. Klarte ved et uhell å dumpe en sjenerøs mengde kaffi oppi før jeg innså at jeg hadde feilkoblet, det er ikke så lett om morran altså. Valgte å fylle på med vann og gi det en sjanse. Og sjokkerende nok var det ikke så gale!

Smaker som kylling ass.

3 Comments

  1. Maya

    Men, Hilde. Det ER jo melk -med smak. Ikke sjokolademelk med kaffesmak 😀 Det står lettmelk på den. Jeg digger den nettopp fordi den smaker melk, med et hint av andre smaker og uten så mye søtning osv så da er den perfekt hverdagsdrikk.
    Men jeg ser jo hvordan og hvorfor du ble skuffet, forventningene svare ikke akkurat til det produktet leverte i sitt tilfelle. For meg derimot: gimme!!

    • Jo, men det finnes andre produkter som lover det samme og leverer mye mer på smak. Styrk, for eksempel. Greit nok at melkesmaken er der, men kaffesmaken og kakaosmaken synes jeg de lover mye mer enn de holder. Og gi meg nå en dæsj koffein daaaeh.

    • Æææ! Du har kommentert på bloggen og ikke på Facebook! Jeg elsker deg, vil du ha melken min?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s