comment 0

Om fitbit og Dan Børge Akerø


Så, reimen på fitbiten gikk i oppløsning. Igjen. Det skjer jo med jevne mellomrom, og så går man i butikken og får seg en ny fitbit, og så er alt i orden igjen. Sytalaust. Denne gangen kjøpte jeg ny reim på Ebay da, det har jeg hørt skal være så lurt. Og joda, jeg fikk en reim som så bra ut. Den virket såpass bra at jeg vurderte å sende en mail til Fitbit og spørre hvorfor i alle dager de ikke designer reimene sine LITT mer sånn som ebay-reimen er. Den har ikke det svake punktet som original-reimene har i det hele tatt, så de ville jo spare SYKT mye penger på å bare gjøre det sånn.

Såååå syklet jeg til jobb da. Det var forresten himla kaldt, når kom vinteren egentlig?? Jeg fant ikke overtrekksbuksen så jeg syklet i bare tights. Tok meg i å tenke at jeg var glad for at det er et visst fettlag rundt lårene mine, godt designet, naturen! Oooooog på den sykkelturen da, så viser det seg at man kanskje ikke helt skal stole på reimer fra Ebay. Gudene skal vite hva som skjedde, klokken var på da jeg begynte turen og borte vekk da turen var over. D’oh. Om man skal se på den lyse siden så er jeg himla glad for at jeg ikke har sendt mail til Fitbit og fortalt om den fantastiske reimen de burde basere seg på framover.

On a sidenote, jeg tror kanskje jeg så Dan Børge Akerø på gaten her forleden. Jeg kan ikke være helt sikker, for man vil jo ikke stirre liksom. Så jeg ble heller gående litt sånn sakte og forsøke å glo så diskret som mulig ut av sidesynet og se så mye som mulig på han uten at han så det før han gikk forbi. Det hadde sikkert vært mindre diskret om jeg stoppet opp rett foran han, glodde i et minutt og så ropte «ER DU DAN BØRGE??». Da hadde jeg jo fått et klart svar og. Nå kan jeg ikke være sikker. Men det lignet altså. Og da lurte jeg på i mitt stille sinn, vet du hva jeg tenker, Dan Børge? Av hele din lange karriere, vet du hva jeg, random person som går forbi deg på gaten husker aller best?

At det stod i Se og Hør at du hadde hatt innbrudd midt på natten og sprang etter tyven nedover gaten, splitter naken.

Jeg vet ikke om det sier mer om meg eller om samfunnet i dag. Om vi skal diskutere at vi trenger Se og Hør eller ikke. Jeg har ikke egentlig noe poeng her, jeg har bare en jevn strøm strøtanker som surrer rundt uten mål og mening og av og til slipper ut fordi det virket som en god idè på tidspunktet.

God søndag. Og lykke til med uken til alle småbarnsforeldre som må slite med unger som tror det er morgen klokken fem fordi vi har stilt klokken. La oss håpe at EU fikser den biffen til neste år.

dsc_0008_57089845418489783183.jpg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s