comment 0

Endelig er den min.


I november hadde nr1 Fitness en utfordring: Kom på 20 forskjellige gruppetimer, vinn en sekk! Det var premier for ti og femten timer og, men det gikk i proteinbarer og håndklær, har det jeg trenger av sånt. Jeg har egentlig sekker og, meeen… Denne var vanntett. Det er et enormt pluss når man sykler i Bergen. Og dessuten et ekstremt synlig tegn på en badass gruppetrenings-addict. Jeg går nesten aldri på gruppetreninger om man ikke slåss i dem, unntaket er spinning liksom. Men den sekken altså, den hadde jeg lyst på.

Jeg begynte å gå på gruppetimer. Telte dager og gruppetimer, hvor mange kunne jeg klare å presse inn før seinvakt? Ville jeg overleve å møte opp på en time som heter «godt voksen dans» bare for å komme i mål?

I dag, i dag fikk jeg sekken i hendene.

dsc_00992546767353385638836.jpg

Jeg er knall-stolt av meg selv. Hver gang jeg har den på meg, kommer folk til å se på meg med store øyne og spørre:

«Har du virkelig vært på TJUE gruppetimer?»

Og jeg kan svare med rak rygg:

«Hæh? Nei, jeg ga opp etter første step-timen jeg. Nei, men jeg har en kompis som gjennomførte alle timene, og han ville ikke ha sekken.»

Tror aldri noen har lagt så mye arbeid ned i en gave til meg altså, tjue timer med trening og du kan banne på at menn ikke var i flertall på noen av dem. God jul, nå holder reservesokkene mine seg tørre på vei til jobb!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s