comment 0

Hver dag med meg er et eventyr.


Photo by Eftodii Aurelia from Pexels

Husk det, Skjeggen. Du er på eventyr. Du er heldig. Du er på eventyr HVER dag du, det er det ikke mange som får.

Nuvel. Det er altså ikke hver dag jeg inviterer naboen til å bli med ut i garasjen klokken elleve en mørk kveld med klare instruksjoner om at DETTE SIER VI IKKE TIL SKJEGGEN. Men det er altså lille julaften, og jeg er den naboen som ringer på døren uanstendig seint, vekker en storøyd unge (tittet frem bak rullegardinet, sorry småen det er ikke julenissen, bare en nabo) og med et fårete smil må spørre om de kan bryte seg inn i garasjen min.

Photo by rawpixel.com from Pexels

FORDI. Vi har fjernkontroll til bagasjerommet, og vi har fjernkontroll til garasjeporten. Vi har også en bitteliten garasje og en svær stasjonsvogn. Om vi fester på slepekroken kan vi ikke lukke døren liksom. Så hva skjer om du går i surr på hvilken knapp du skal trykke på først og åpner bagasjeromsdøren før garasjeporten? DA. Da åpner døren seg, stiller seg i spenn mot porten, og du får åpnet porten tre og en halv centimeter før den stopper. Og så står du der som en tulling. Og bare, pokker heller, nå skulle jeg ønske at jeg ikke hadde gjort det der.

Så er det de som har nabogarasjen da. Der var lyset på. Og jeg følte liksom ikke at jeg hadde noe valg, jeg må jo liksom ha bilen ut for å komme meg til .. julaften. Og aller helst vil jeg jo ikke at Skjeggen må kjøre fra svigers for å redde meg ut fra nok en Hildet situasjon. Så, HEI NABO. Kan man klatre fra deres garasje til vår garasje?

Det kan man . Det viser seg at ikke alle plankene i veggen mellom garasjene er like godt festet da, den på toppen for eksempel, den var ganske løs. (vi skylder naboen en planke forresten, Skjeggen) Men det hele løsnet litt etter at planken løsnet, naboen datt ned fra toppen av veggen og landet på en gardintrapp som lå der. Den er jo i grunnen nyttig når man skal klatre, så da vet du, da var det bare en lek å komme seg over veggen.

Til syvende og sist, så er altså bagasjeromsdøren lukket, garasjeporten er åpen og jeg kommer meg både på juleferie og på jobb og alt mulig rart, og Skjeggen trengte ikke engang å øke pulsen. (Kanskje vi skylder naboen en øl eller noe også?)

God jul, Skjeggus. Jeg håper ungene sover til MINST halv syv i morgen, at bikkjene ikke vekker deg halv seks sånn som i dag og ikke minst, jeg gleder meg til juleferie etter jobb. Ikke bli lei meg før den tid, hører du!

Photo by Studio 7042 from Pexels

Og nå har jeg pepret denne posten med så mange søte bilder av dyr at jeg er nødt til å logge av og kaste opp litt av meg selv. Takk for meg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s