comment 0

Her må jeg krysse for å komme til bussen hver eneste morgen.


Beklager til damen på bildet. Hun har ikke noe med saken å gjøre, hun var på feil sted til feil tid.

Jeg kommer fra fortauet på andre siden og skal over til dette busstoppet. Det har ingen tilkomst med fotgjengerfelt eller fortau, det er midt i en sving og jeg vet ikke om dere har merket det, men det er jævlig mye trafikk over alt klokken åtte om morran.

For en tid tilbake fikk vi høre at veivesenet skulle flytte busstoppet. Rundt svingen der, og at det skulle bli fotgjengerfelt til andre siden. Det var en fantastisk nyhet. Men da arbeidet begynte var det noe som skurret. For det som skjedde var at de flyttet busstoppet på ANDRE siden av veien, og tok vekk leskuret som var der. Og satte opp fotgjengerfelt ved det nye busstoppet. Så nå har vi altså et busstopp uten leskur på andre siden, med et fotgjengerfelt som går over til et fortau. Fortauet slutter før svingen der, og busstoppet jeg bruker HVER dag? Det ligger fortsatt midt i ingenmannsland. Bilene kommer fort, og jeg skal over veien med en galning på to år som går som en duracellkanin og ikke har noen form for konsekvenstankegang, og ei på nesten fem. Hun er konstant tregere enn oss, har litt mer konsekvenstankegang men kan fint finne på å streike midt i veien. Uansett, å gå samlet flokk er en utfordring for meg, og helt ærlig? Jeg trenger ikke at utfordringen blir gjort større ved at jeg må forsøke å finne et tidspunkt uten biler for å krysse veien, og håpe at om det plutselig kommer en Schumacher rundt svingen så klarer han å stoppe.

Løsningen her er så enkel at det er til å grine av. Busstoppet som ble flyttet skulle fått stå, leskur og alt. Så kunne dette busstoppet bare flyttes rundt svingen, til der de bygget nytt fortau og fotgjengerfelt. Det hadde vært MINDRE jobb og tilbudet hadde blitt BEDRE. Gratulerer, nå har dere hatt MER jobb og gitt oss et DÅRLIGERE tilbud. Jeg håper noen sitter på et kontor et eller annet sted og skammer seg.

Takk til alle som gidder å stoppe forresten. Jeg klager kanskje mye over ungene, men sannheten er at de er favorittmenneskene mine i hele verden og jeg kommer til å bli dritsur om noen kjører på dem.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s