comment 0

Happy aniversary!


The honeymoon is over, but you’re still my honey.

Hvordan det så ut da:

Hvordan det ser ut nå:

Jeg prøvde å gjenskape bryllupsbildemagien til deg, så du skulle huske hvorfor du giftet deg med meg. Men energien tok slutt etter at jeg kom meg opp på steinen, så dette var det nærmeste jeg kom. Grattis med dagen, jeg hadde glatt gjort det om igjen! Om ti års tid sover vi skikkelig masse igjen. Da skal jeg gjøre et nytt forsøk, vi får bare krysse fingrene for at jeg fortsatt kommer inn i kjolen.

Om du vil ha noen bevingede ord om hvorfor jeg giftet meg med deg så kan du fylle ut det du vil selv her:……………………………………………………………………………….

Forøvrig kan jeg opplyse om at etter uttrykkene på forbipasserende er det ikke vanlig å reke rundt i de Bergenske skoger med brudekjolen på slep. Det er også sykt masse knott.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s