comment 0

Ut av karantene.


Så, testen viste at jeg ikke har korona. Det er litt sånn yay, but nay. Hadde det vært korona, så hadde det vært en mild runde, jeg kunne loffet rundt i pysjen i en uke og så vært ferdig med dritten og klar til innsats. I utgangspunktet ville jeg jo ha en negativ test, og min første reaksjon på testen var YAY DA KAN JEG LØPE DENNE UKEN og så kom jeg på at nei, jeg har fortsatt denne sesongdritten av en forkjølelse som

a) gjør at jeg føler meg skikkelig crappy, har vondt i halsen og lungene og hodet og bare lyst til å sove men jeg skal på jobb for jeg har ikke korona og

b) det betyr at ETTER at jeg er ferdig med sesongdrittsekken så må jeg sannsynligvis igjennom korona i tillegg.

Og da hadde det egentlig vært å foretrekke en positiv test. Misforstå meg rett, jeg har ikke lyst på korona, hverken ølen eller sykdommen, jeg har bare lyst til å slippe unna alt så billig som mulig. Jeg vil ha en gratis lunsj rett og slett.

Nuvel. Femåringen hadde trøbbel med å sovne i kveld. Ropte på meg, og sa at hun var redd. Hva hun var redd for? Monstre.

-Men, vennen min, mamma er jo et monster.
Femåringen ser på meg, mildt sjokkert.
-ja. Mamma er jo et mammamonster! Og mammamonsteret er mye skumlere enn alle de andre monstrene, så de tør nå i alle fall ikke å komme inn hit. Og mammamonsteret er SÅ glad i ungen sin, at hun jager vekk alle de andre monstrene med et BRØL.
Femåringen smiler bredt nå.
-Og vet du hva? Oppe sitter det et pappamonster. Og han er ENDA skumlere enn mammamonsteret, så her er det rett og slett ingen andre monstre som tør å komme inn.
Femåringen ler høyt. Brøler litt.
-Mamma, når jeg blir stor skal jeg bli et mammamonster.
Jeg klemmer monsterungen. Spaserer mot døra. Gjør et kanontøft karatespark mot imaginære monstre på vei ut. Hah. Nagla den.

..-MAMMA! DU SPARKET MONSTERET I TISSEN! Det blidde død.

Yes. Vi får kanskje jobbe litt mer med det voldelige aspektet.

Uansett, jeg er ute av karantenen, og skal altså fortsette å pese meg igjennom byen på sykkel eller i lett jogg på vei til jobb. Og dere kan gi meg så mye stink-eye for å spre svette og spytt rundt om som dere bare vil (ja, jeg har fått med meg alle klagene på joggere), men jeg bare klarer ikke å bry meg. Jeg er en av dem som MÅ på jobb, og om jeg skal følge anbefalingene om å ikke kjøre kollektivt, så kan jeg velge mellom bilen og beina/sykkel. Skal jeg bruke bilen må jeg igjennom bommen TO ganger hver dag, PLUSS betale parkering på den dyreste plassen i verden. Nei takk. Det er ikke akkurat som om korona plutselig gjorde at jeg hadde større budsjett liksom, så nei, det er ikke en utgift jeg tar. Dere får heller bare la være å sleike der jeg tråkker.

Happy lockdown folkens!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s