comment 0

Dronningen er død. Leve dronningen!


Jeg vet ikke jeg. Når en biedronning har jobbet bånn gass med å holde et bifolk i live i sånn TRE ÅR, da tenker jeg at man ikke bare kan hive henne i bosset når hun parkerer tøflene. Jeg slo fra meg ideen om å leie inn kanoner for salutt, jeg lurer nemlig på om det er imot reglene i borettslaget. Så, da får vi kjøre i gang en god, gammeldags bålferd, da. Selv om den ikke blir helt tradisjonen tro, de opprinnelige bålferdene inkluderte vel neppe røde kulegriller, tennbriketter og muffinspapir.

Men man tar det man har. Sangen er Helvegen av Wardruna, den noe ustødige vokalen er .. vel, meg. Sissel Kyrkjebø var ikke ledig, så da ble det den nest beste.

Lykke på reisa, deres Høyhet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s