comment 0

Betal en lærer nær deg.


Skal vi bare gjøre det, folkens? Ta det på DUGNAD? Hmh? Eller snakker vi ikke så mye om dugnad lenger?

Lærerene står ikke først i vaksinekøen. De er noen av dem som har størst vansker med å holde den berømte tometeren og hver gang noen hoster i naborommet må en lærer stappe en vattpinne oppi nesen. Hvem er det som sørger for en trygg hverdag for pandemibarna så hjemmekontoristene kan jobbe uten å miste forstanden? Hvem er det som gir småbarnsforeldrene i helsevesenet mulighet til å gå på jobb hver dag? Kan vi nevne den fordømte frontlinjen uten å nevne lærerene som blir eksponert hver. Eneste. Dag?

Jeg mener, vi i helsevesenet fikk i alle fall applaus. Jeg spiste applaus til middag i går, er mett enda jeg.

Det jeg prøver å si, er : betal lærerene. Fordi de fortjener det. Fordi psyken til barna våre har fått kjørt seg nok allerede og de fortjener bedre.

Og om ikke disse argumentene er nok, SÅ FORDI JEG ORKER IKKE MER. Betal lærerene før det rakner for meg! Dere har begrenset tid, jeg bare sier det.

… Ja, både skole og barnehage er tatt ut i streik forresten, om du lurte… Går fint. ALT BLIR BRA. Om noen poster den dømrade regnbuen i feeden min en gang til så spyr jeg. Takk for meg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s