comment 0

Champagne problems


Det er par problemstillinger man ikke tenker over at finnes før etter man har holdt på med bier en liten stund. Ganske mange faktisk. Har jeg nok bunnbrett? Kommer kjøttmeisen til å gjøre kål på alle biene mine i vinter? Og sist men ikke minst, burde jeg sagt ifra om at pennen til telefonen min er litt treig og få ut av holderen fordi det er propolis inni der?

Jeg har swap-abonnement nemlig. Og registrerte telefonen for innbytte i dag. Og måtte fylle ut en tilstandsrapport på nåværende telefon. Det eneste den rapporten var interessert i, var om det var riper i telefonen og om den skrudde seg greit på. Joda, forsåvidt. Ingen riper. Men det var altså ikke noe felt for «propolis i telefon», og heller ikke et «annet» felt. Så er spørsmålet, er de klar over at dette er en problemstilling de faktisk må ta stilling til? Sannsynligvis ikke. Er det mitt ansvar? Jeg har ikke peiling. Men jeg føler jo at det burde vært tatt høyde for et eller annet «annet» type scenario her. Propolis lukter jo godt da. Det er koselig, liksom. Gjør kanskje ikke noe at pennen er litt treig om den lukter godt? På minussiden ser det litt ut som skikkelig seigt snott. Det er mindre heldig.

Næh. På et eller annet tidspunkt blir dette noen sitt problem, men mest sannsynlig ikke mitt. Jeg bare leverer den inn og smiler pent jeg, ingen har SPURT om det er propolis i den, så da kan det UMULIG være viktig. Hakket viktigere er det gjerne å fjerne alt det skumle innholdet på telefonen. Alle bildene som ligger i forskjellige krinkelkroker. Alle appene. Alt sammen.

Aaah fakk. Jeg hadde glemt hvor stress det er å bytte telefon.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s