comment 0

Helgehelter.


Jeg vet ikke om jeg ble sterkere, smartere eller raskere av treningen i går, men jeg har i alle fall vondt i gluteus maximus. Det er nok. Det har i det hele tatt vært helgen for store bragder. Jeg gjorde meg ferdig med den førtito timer lange avslutningen av legendariske Wheel of Time på lydbok fredag morgen for eksempel. Jeg begynte å lese serien i min ungdom, og jeg husker at jeg allerede en gang på ungdomsskolen bekymret meg for at forfatteren skulle sparke bøtta før han fikk fullført serien. Det er ikke rart jeg blir paranoid, jeg har jo alltid rett jo! Men likevel, den kom i mål – sånn omtrent 17 år etter at jeg begynte å lese. Det var jammen på tide også! En ny era begynner, the Age of the Fruitbat!

Fredagens andre helt var Nixenaxen, som har lagt tannlaus og døsig på sofaen hele helgen etter at hun trakk en fortann på fredag. I tillegg har hun ørebetennelse og problemer med den føkkings lukkemuskelen. Hun tar det hele med godt humør, og kommer løpende hver gang hun hører noen trykke en pille ut av plastbrettet. Det tar seg ikke helt ut, gjør det vel? Pilletrillebikkje?

Den største bragden for min del var at jeg sparket meg på trening på en lørdag samt satt hjemme med laptopen og bacheloroppgaven lørdags kveld istedenfor å gå på ølsmaking. Men etter vinsmakingen på fredag vet jeg ikke om jeg tør å smake så mye mer, i frykt for at dette med å handle random skinnklær på nett kommer til å bli en trend og ikke bare et innfall.. Nuvel. Støl i rumpa. Da må det ha vært en god trening.

sparre7

Hvilket ego? Har ikke noe ego jeg!

superkuI just am awesome.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s