comment 0

Palpatine liveth! And shiteth.


For de som ikke fikk «pinnsvin minutt for minutt» oppdateringer på Facebook og insta i går, så er kortversjonen at da vi skulle på lekeplassen i går fant vi et pinnsvin sittende under sklia. Midt på lyse dagen, uten å gå sin vei da vi kom. Pinnsvin er tilfeldigvis et av mine interessefelt (pinnsvin, kaffe, ju jitsu og strikking..), så jeg visste at det var et skikkelig dårlig tegn, og en av de situasjonenene man straks ringer pinnsvinhjelpen. Ja, folkens, de finnes! Pinnsvin er fredet og det er viktig å hjelpe!

Dessverre var ikke hun jeg snakket med helt optimistisk, 80% av dem dør visstnok. Men ta den inn i en pappeske, gi den noen få kuler oppbløtt hundemat og varm den opp, så fikk vi se om den overlevde natten.

Vi (vel, jeg egentlig, hvem prøver jeg å lure) kalte ham Palpatine, og som onde skurker flest viste han seg å ikke gi opp så lett. Han spiste litt. Flatet ut oppå varmeflasken. Begynte å frese til meg når jeg gjorde andre ting enn å gi ham mat mat. «skifte skittent avispapir?? Ha deg vekk, skitne hund!». Med den holdningen begynte jeg å håpe på gode nyheter i dag. And behold!

Palpatine lever! Og sover, rett ved siden av sin egen bajs. Jeg skjønner hva damen mente med at de ikke er renslige. «driter her jeg. Orker ikke å flytte meg så jeg sover her og.»

I ren entusiasme holdt jeg på å ringe rett til pinnsvinhjelpen, men så kom jeg på at klokken er halv syv søndag morgen… Det kan vente et par timer kanskje?

Uansett, til tross for hunder og unger tipper jeg at den pappesken var et bedre alternativ en å sitte på en lekeplass i torden og regn. Optimist som jeg er, jeg tror vi har reddet et pinnsvin!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s