comment 0

Nature makes all kinds of cool shit.


image

Det første jeg tenkte var: «Ooh, pen!». Det neste jeg tenkte var: «sitt stille så jeg kan ta bilde!». Og så tenkte jeg: «Hmm. Lurer på om jeg kan temme den..» Tenk så kult å ha den sittende i håret som en slags blanding av fancy hårpynt og familiar! Skjønt, jeg antar at det er ganske vanskelig å få dem stuerene. Og Gaia ville nok gått fra det lille vettet som er igjen der inne. For ikke å snakke om at vi aldri ville fått kontakt med Unix igjen noensinne, hun har en merkelig trang til å gjete insekter. En gang hadde vi en edderkopp i taket som vi bare måtte omplassere fordi Unix mistet all konsentrasjon og kunne ikke gjøre annet enn å stå rett under den og stirre på den. I tillegg var jeg på vei til frisøren, og jeg vet ikke helt om frisører liker at man har med seg utemmede øyenstikkere. Så er spørsmålet, kan man klikkertrene en øyenstikker til å fly inn på butikken og rappe smågodt?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s