comments 2

Back on track.


Det er hardt å starte opp igjen trening når jeg ikke har trent ordentlig siden slutten av juni en gang. Jeg trente ganske mye og intensivt før sommeren, men så ble jeg tvunget til å pause det hele en stund på grunn av hele den bryllupsgreia. Ikke fordi jeg ikke hadde tid, det at man har så lite tid til alt mulig når man arrangerer bryllup er bare tull og tøys. Og sikkert en god unnskyldning til å slippe unna en hel del ting man ikke vil gjøre. Nei, grunnen til at jeg droppet trening i tiden før bryllupet er at jeg har en tendens til å få en ganske gøy samling av kule farger etter en et par runder i dojoen.

Blåmerkesamlingen min! Kloremerker kan også forekomme om folk ikke er nøye nok med å klippe neglene sine. KLIPP NEGLER! Kloremerker i ansikt setter permanente merker! Riktignok gror de såpass bra at man må vite at de er der for å kunne se dem etter hvert, men de er der. Jeg ser dem klart og tydelig hver gang jeg ser etter, og det gir meg en brennende lyst til å spare opp bajsen etter hundene og bombandere husene til syndebukkene. Jeg ville jo selvfølgelig aldri gjort det, ikke på ordentlig. Men det er kanskje best å bare klippe neglene sine, så er man sikker.

Nuvel, min personlige favoritt er denne:

Den lagde jeg nemlig helt selv. Jeg skulle gjøre en forlengs rulle og landet med kneet på overarmen min, og voila! Blålilla! Med mine fjorten tomler er jeg jammen ikke sikker på at jeg burde trent kamspsport, det er jo et under at jeg ikke har skadet noen alvorlig enda. (Fingre i øyne teller ikke!)  Men det er klart, man kan jo ikke komme tumlende opp til alteret og se sånn ut, det ville tatt seg veldig dårlig ut for Skjeggen. Så da ble det treningspause. Og så kom jobbuken, bryllupsreisen, tatoveringen måtte gro pluss et par uker med generell latskap. Og hva skjer? Formsvikt! Funskjonsfeil! Forgelmmelse av teknikker! Jeg ser at du gir meg en arm, men jeg aner ikke hva jeg skal gjøre med den.

På tide å komme seg tilbake igjen, er det ikke? Bikinisesongen er jo over, det er på tide å avslutte fråtsingen og trene seg opp til julematsesongen! (Jeg gjør bikinisesongen motsatt jeg, eter masse og bygger fett så jeg skal ha et fint spekklag å varme meg på når vinteren kommer.) Og så er det jo ekstra gøy å komme tilbake igjen etter ferien og innse at jeg er den eneste som har tatt ferie og at alle de andre er i bedre form enn da jeg så dem sist. The bastards. Det burde vært en lov mot sånt.

Yeah. Jeg har altså børstet støvet av giene mine, løftet mitt første sett med vekter, tatt på meg kamphetten og er klar til å legge igjen litervis med svette på mattene i dojoen igjen. Up, up and away!

 

2 Comments

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s