comments 3

Glamour.


20130329-221212.jpg
Fordi at man skal ha en glass rødvin om lørdagen, og fordi at det er en kald kald verden, og fordi at Skjeggen er bortreist, så hva er da vitsen med å bra ut?

…Om du som leser dette tilfeldigvis er Skjeggen, så er dette bildet manipulert. Jeg sitter ikke alene hjemme i hettegenser og lue og drikker vin. Og dessuten så må jeg legge meg nå, fordi der noen har påskeferie er andre våkne. Uforskammet våkne. Når dere sover er jeg på vei til jobb, og noen kaller det kanskje glimt i øyet – jeg kaller det banan i kjeften.

Nuvel. Jeg har tygget i meg et påskelam og jeg har klart å unngå alle snopeskålene som bare står OVER FØKKINGS ALT, så jeg er fornøyd likevel jeg. Hurra for snopeavtalen midt i påsken liksom! Det har gått greit hittil egentlig, men det er kanskje en smule mer krevende når det er snop over alt. Klarte det likevel jeg. Fordi jeg ruler. Host, minus en hjemmebakt cookie, host. Man bør vel være ærlig i påsken ja? Jeg har i alle fall tenkt å lære av andres feil, og ikke fornekte cookien min i det hele tatt jeg, selv om hanen galer fjorten ganger.

Nåh, hva var det jeg skulle igjen? Åja, sove ja. Fordi jeg skal opp før fuglene fiser. Kos dere med varige hudskader fra blek vinterhud i sterk påskesol! Whatever.

3 Comments

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s