comments 3

Hallo? Hallo? Vi har en vinner her!


Jepp. Det er meg. For et par uker tilbake oppdaget jeg at Freia hadde en konkurranse gående og at en av kategoriene var å beskrive hvordan det føltes å finne en gullbillett. Man kan vinne mye rart, gullbillett til fabrikken, sykkel, en sjokolade eller to eller et forkle av alle ting – og siden jeg liker å skrive ting som ikke er relatert til noe jeg er nødt til å gjøre så heiv jeg inn et bidrag. Et ganske følelsesladet et til og med. Det ligger ute her, det bidraget som heter «Sukk, mitt hjerte, men ikke brist». Det som har et sånt gult banner det står «vinner» på. HAH! Jeg RULER! Og hva vant jeg? var det… gullbilletten? Den allmektige, fantastiske inngangsbilletten til sjokoladeheten? Spenningen er til å ta og føle på merker jeg.. såååå jeg skal ikke holde dere på pinebenken lenger. Premien….

 

JEG VEIT IKKE!!!! aaaaaaaah! Jeg ser at jeg har vunnet noe, men jeg har ikke hørt et kløyva ord fra noensomhelst om det, jeg oppdaget det ved en tilfeldighet. Kan det være fordi jeg ikke egentlig har det rette navnet på facebook-kontoen jeg har knyttet opp mot freia-kontoen? Eller har de bare ikke hatt tid enda? Jeg klør i fingrene etter å skrive en mail og si at HEI, jeg er en vinner, hva har jeg vunnet? Egentlig? Og kan jeg få det NÅ?

 

Kjære Freia, jeg ble født helt uten tålmodighet. Jeg ser at det står noe om at premier deles ut etter endt konkurranseperiode, men det er funnet 58 av 120 billetter så det er jo dødslenge til! Jeg kommer til å blir gråhåret innen konkurranseperioden er over – GRÅHÅRET sier jeg! Jeg ser at det er fem andre skriftlige bidrag som har vunnet, så for alt jeg vet har jeg forkle-bidraget liksom. Ikke at jeg har noe imot myke pakker altså, men de myke pakkene inneholder ikke sjokolade. Just sayin’. Så, kan ikke dere litt sånn diskrè bare ringe meg og gi meg et hint om hvordan jeg ligger an? Sånn, bare mellom oss to, siden dere sikkert ikke har ti tusen andre ting å bedrive dagen med? Hmh? Som takk poster jeg et bilde av en søt hund.

DSC_0016Den egentlige grunnen til at jeg poster et bilde av en hund som klør seg i øret er at jeg ikke har noen andre bilder. Jeg har trent på trening istedenfor å ta bilder, og jeg har ikke luftet kameraet i det hele tatt. I tillegg har jeg bare to hunder som kan stå modeller, så det blir jækla mange hundebilder. Det ville vært noe helt annet om jeg for eksempel hadde innsiden av en sjokoladefabrikk å ta bilde av – det ville sikkert vært skamkult. Og jeg har opptil tre lesere om dagen, så det ville blitt god pr også! (Hei, mamma, pappa og søster. Nei, jeg tuller bare. Ingen av dem gidder å lese bloggen min, men jeg betaler tre andre for å gjøre det.)

 

Og sånn ellers da? Det er lørdag, bikkja har løpetid og nådde det punktet hvor hun står og rauter i buret klokken syv om morran i dag. Jeg elsker hundene mine, og jeg angrer aldri på at vi fikk dem, selv ikke på dager hvor de ruller seg i bajs, men HELT seriøst biatch – kunne du ikke drøyd dette stadiet til over helgen? Hæh? Gold ticket, take me away!

3 Comments

  1. Her syns jeg du kjøre konfrontasjonslinjen. Eller altså, ta opp telefonen og ring! Be om å få snakke med direktøren eller noe og si at han har en vinner på tråden! Han blir jo såklart kjempeglad når du ringer.
    Og gi rapport på bloggen fra samtalen, jeg ble så nysgjerrig på hva du vant!

    • Jeg har nå kommet fram til at det IKKE er gullbilletten, for de vinnerene har blitt postet på siden deres. Blææææææ. Jeg håper det ikke er handlenettet, for la oss være helt ærlige her; Det er kjipapremien. «Du er grei-ish, så vi kaster dette handlenettet på deg siden vi kjøpte for mange av det i fjor».

  2. Tone

    Hvis du får kjipapremien lover jeg å kjøpe en stor sjokolade til deg! Da får du kjipapremien (kult ord!!!) og en trøstepremie.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s