comment 0

Jeg skal gi deg malfunctions, jeg!


Akkurat nå skulle jeg sittet ute på en fager øy med nesen begravet i en valp og tenkt at livet i grunnen var ganske greit. Jeg gjør ikke det. Jeg hadde kjørt i et halvt minutt da bilen plutselig ga fra seg et høylydt MIIIIP, og mumlet noe om «stearing gear oil» og «visit workshop».

DSC_0540Seriøst, kan den lukte når lønna har kommet?  Jeg vurderte å teste om det gikk an og kjøre den til Askøy likevel, men etter å ha ringt panikk-etaten (aka svigerfar som jeg ringer hver gang bilen skremmer meg med å gjøre rare ting) revurderte jeg og kjørte til verkstedet i steden. Rett avgjørelse, bilen ble veldig fort veldig vanskelig å styre, og det viser seg at man kan ødelegge ganske mye ved å kjøre med for lite servo olje. Selvfølgelig skal hele verden levere bilen sin på verksted før påske, så de hadde nå i alle fall ikke tid til å fikse bilen før etter påske – men de kunne selge meg to flasker olje til en tusenlapp slik at det gikk an å kjøre bilen.

Jeg tømte på en flaske olje, la ut på veien igjen og etter fem minutter hørte jeg nok en gang den fantastiske lyden. MIIIP!! Tomt for olje igjen? Yep. Bilen har plutselig blitt skapdranker og hiver i seg en liter olje på fem minutter. Eventuelt, legger det bak seg i en fin stripe på veien. Fem hundre velbrukte kroner!

Så der jeg egentlig skulle hatt nusselige bilder av valper som valper seg å legge ut har jeg istedenfor bilde av en grinete Havku og et voldsomt sinne mot alt av motoriserte kjøretøy.

IMG_20140413_174810

Jeg vurderer sterkt å gå over til hest og kjerre. På en annen side elsker jeg den bilen – den har plass til hundebur, to stuedører, en verktøykasse og meg på samme tid om det skulle være nødvendig, og den er fantastisk å kjøre. Men vi kan ikke drive å helle i oss olje på denne måten her altså!

Nuvel. Vi får se på den lyse siden av saken, det er vår i luften og de første blomstene har begynte å sprette.

DSC_0539Snart er de første puffene i full blomst, og vi kan glede oss over at sommeren endelig er kommet! Vekk meg når det skjer, jeg går og legger meg og nekter å stå opp igjen før sommeren har sparket i gang.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s