comment 0

Psykisk terror?


Bikkja sitter og stirrer på meg. Hun har fått mat. Hun har vært ute. Men hun stirrer fortsatt. Og hun har gjort det i hele dag! Jeg aner ikke hva hun vil. Hadde jeg ikke visst bedre hadde jeg trodd at hun hadde en utgave av Vakttårnet å gi ut. Eller at hun vil at jeg skal prøve en eller annen luguber omega 3 – pille.

wpid-wp-1412244968861.jpegwpid-wp-1412244968887.jpegwpid-wp-1412244968859.jpegAAAAAAAAAAAH! SLUTT MED DET DER! Hva vil du? Ikke bare sitt der, si noe da! Jeg har ikke mat i lommene. Jeg har ikke det!

Lurer på om Bergenspolitiet trenger en avhørshund.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s