comment 0

Ladies and gentlemen cycling to work :


Wear sunscreen. If I could offer you one tip for your cycling, sunscreen would be it. Jeg glemte det i dag. Hasjtægg kokthummer.

Etter å ha snakket lenge og entusiastisk om å sykle til jobb, og at jeg var med i sykletiljobbaksjonen har jeg endelig fått somlet meg til å faktisk gjøre det. Nå er dessverre aksjonen over da, men jeg fikk nå en ganske grei plassering likevel. Det er fordi jeg går himla masse. Men det er mye jeg har glemt når det kommer til sykling til jobb altså, mer enn bare solkrem. Jeg har tenkt å dele mine beste sykkeltips så andre skal slippe å gå i de samme fellene!

Om du er en erfaren sykler trenger du kanskje ikke dette, da du helt sikkert kan det fra før. Er du en uerfaren sykler… Vel, da bør du vel strengt tatt høre på de som kan det? Jeg kommer ikke egentlig på noen god grunn til at noen skal lese dette, når jeg tenker meg om. Føkk it, Internett er fullt av ubrukelig skit, det er plass til litt mer!

Ikke syng når du fyker ned bakker. Jeg hadde glemt hvordan det var jeg. Av en eller annen grunn ligger det i min natur å synge i nedoverbakker, og det går aldri bra. Omtrent ved Frydenbølien gikk det som det måtte: «KAN EG VÆR SÅ SNILL Å VÆRE DINOSAUR! KAN EG VÆR SÅ SNILL FÅ… *fooomph hark hark hark*». Jeeeeg hadde glemt dette med insekter. Hasjtægg ekstraprotein mettnå.

-Reis deg bittelitt fra setet i de verste dumpene. Sykkelsetet er skikkelig hardt ass..

Ta med lesestoff første gangen. I alle fall om du er som meg og er kronisk redd for å komme for sent til jobb. Jeg tenkte rundt femti minutter sykling, ti minutter til dusj og siden det er første dagen, en halvtime ekstra til å rote meg bort. I virkeligheten tok det 26 minutter, på vei til jobb er det sånn 80 prosent nedover.  Nå sitter jeg i kantinen og gleder meg intenst til turen hjem.

image

Det blir treningsøkten sin det!

Forøvrig står det en vekter og synger rett i nærheten. Vedder på at han og har spist sin del insekter – i alle fall om han sykler. Vedder på at det finnes en Facebookgruppe for det og!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s