comment 0

Jeg klarer meg fint alene jeg.


Jeg har vært alene hjemme i to dager, og det har gått over all forventning. Jeg trenger tydeligvis ikke annet enn mitt eget selskap for å ha det helt strålende. Man skulle kanskje trodd at det ville vært problematisk siden Sambo alltid er her ellers, men det har gått fullstendig smertefullt. Fritt. Smertefritt. Jeg har klart å få i meg sunn og næringsrik mat helt selv, opptil flere ganger om dagen. I alle fall to.

Jeg kunne heller ikke brydd meg mindre om alle de teite datene og hjertene som alle kliner utover Facebook fordi en eller annen dust fant ut at han kunne tjene gode penger på staffasje ved å innføre en amerikansk høytid i Norge. Vi feirer aldri Valentine’s day uansett, så jeg har det helt fint her i pysjen med puten min. Helt alene. Ikke engang en hund. Det er faktisk ganske herlig, dere er en masete gjeng. Ikke har jeg problemer med å sove heller.

Som du ser, kjære Sambo, er ditt fravær helt fullstendig uproblematisk, og du må bare reise ut og farte så mye du vil.

 

 

 

 

 

 

mennåserjeghelstatdukommertilbakeigjenellersblirjeggalihodet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s