comments 2

Hår.


Frisøren: «er du sikker på at vi ikke skal ha litt farge i? »
Meg: «ja. Nei! Jeg vet ikke, er jeg? »

Når det kommer til hår er jeg aldri sikker på noe som helst. Kanskje bortsett fra at jeg ikke tror at jeg kommer til å barbere halve hodet igjen. Men da frisøren min nevnte det magiske ordet «kobber», var all tvil i mitt hjerte borte. Og all tanke om at jeg har kjøpt en brudekjole som matchet den fargen jeg hadde forsvant jammen også.

Sist jeg farget håret med en farge det stod «kobber» på ble det nesten helt svart. Men det er klart, da gjorde jeg det selv, og jeg har jo ikke peiling. I tillegg glemte jeg vekk hele fargen fordi jeg spilte World of Warcraft. Fargen som skulle sitte i tjue minutter ble sittende i en god time, og det var visst litt dumt.

Nuvel. Etter å ha hatt en diskusjon med meg selv kom jeg fram til at det sikkert ikke var en dårlig idé. Og det var det heller ikke altså. Selv om Sambo glippet med øynene som en ugle i dagslys da jeg spurte hva han syntes, og måtte ta to overblikk før han landet på at håret kanskje hadde endret seg. Noe jeg ikke har lov til å gjøre narr av fordi jeg klarte å overse overgangen hans fra fullskjegg til ganske glattbarbert, fordi jeg spilte World of Warcraft.

Selvsagt er det en hinsides stor forskjell på håret mitt da.

image

Vel, på dette bildet ser det vel egentlig kliss likt ut. Men i virkeligheten ser det helt vilt rødt ut! I alle fall rødlig. Tja, kanskje litt som før, bare med rødskjær. Milevis fra sånn det var altså.

Nå har jeg skrevet et helt innlegg om hår, bare så jeg skal slippe å jobbe med skoleoppgaven min. Det er ikke proka.. Pokrast.. Um, å utsette det, dette måtte sies!

… Greit greit greit, jeg skal gå og skrive noe. Næmmen, se på den mailen da, syv dager gratis comeback i World of Warcraft!

2 Comments

    • Jeg gjør jo det! Har boken foran meg og alt. Men jeg ble så blendet av det fine omslaget at jeg ikke fikk meg til å åpne den. Any minute now..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s