comment 0

Kulturopplevelser.


Siden det ikke skjer noe mer spennende i livet mitt på en stund nå, så har jeg tenkt å kverne på ferieturen en liten stund til jeg. Jeg kom nemlig på at alle bloggere har jo en egen post til shopping når de er på tur, uavhengig av hvor lang den er. Fem minutter bort til butikken? Her er shoppingen! Og det glemte jeg jo helt vekk. Så her har jeg et bilde av shoppingen vi gjorde mest av på turen:

image

De var fulle av vann da vi kjøpte dem, meget praktisk. Ellers hadde vi fort blitt dehydrert. Opprinnelig hadde vi tenkt å ta med oss alle hjem og bygge en båt av dem, men for det første fikk vi dem ikke med oss i håndbagasjen, og for det andre var det ikke mange nok til å romme begge to. Men vann var viktig. Etter å ha gått i tre minutter i byen var jeg søkkvåt, og så satt vi oss ned og tørket igjen, og så gikk vi litt igjen og gjennomsvettet klærne på nytt. Jeg hadde lyst til å brenne dem da vi kom hjem, men jeg holdt meg til kokvask.

Og så har vi jo kulturopplevelsene da. Den vakre katedralen for eksempel.

image

Ops, feil bilde. Her er katedralen.

image

Nærbilde, så dere skulle få et ordentlig inntrykk av hva den er laget av. Den var skikkelig fin, men vi var for uanstendig kledd for å komme inn i den, da Skjeggen sin bukse var rullet litt høyt opp og viste for mye legg. Jaja. Vi får bare ta det neste gang, og huske på at ingen av oss må ha på seg miniskjørt. Det skal vi vel klare, med mindre Skjeggen har en motekrise og bare . Det skjer ikke så ofte egentlig, jeg får ha skjørtene mine velsignet mye i fred!

Gatemusikantene der var også nesten et kulturelt innslag. Trekkspilleren kunne mer enn en sang og gjorde duett med en fyr på klarinett. En annen hadde med seg fullt anlegg og sang opera. Og så må vi jo ikke glemme gateharpespilleren.
image
Hvor ofte tar noen i Norge harpen sin med seg ut for å spille på gaten liksom? Det er en klar mangel i vårt samfunn!

Og siden vi engang var turister, så måtte vi jo ta det obligatoriske turistbildet ved ønskebrønnen.

image

Jeg vet ikke hvem de på bildet er, de bare tilfeldigvis stod der da jeg tok bildet. Jeg vedder på at hvem de nå enn er så ville de hatt mye mer glede av dette bildet enn det jeg har. Men de får i alle fall gleden av å figurere i en blogg med over ti lesere, og selv om de ikke egentlig vet om akkurat det så er det jo et plaster på såret. De vet jo ikke egentlig at bildet eksisterer heller, så da går det vel opp i opp.

Men nå er turen over. Og det er ikke bare den som er over, selve Ferien er ferdig og jeg skal jobbe fram til skolestart. Og da er det rett og slett høst altså. Og det er jo ikke trist i det hele tatt. Bryllupet er over, pakkene åpnet, ferieturen er ferdig og jeg kan ikke lenger spise treretters middag ute hver dag. Til gjengjeld får jeg stå opp tidlig og spinne rundt i gjørme og regn før jeg skal lære en drøss ting på skolen, glemme niste, blakke meg i kantina og gå sulten resten av året. Og så kommer fellesuken nådeløst over oss igjen.

Jaja. Godt jeg ser positivt på det i alle fall. Måtte neste sommer komme fort!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s