comment 0

Du vet det er pause når..


Det var en gang tre seriøse studenter som satt på skolen og skrev en eksamensoppgave på engelsk. Så fant de google translate. Og så fant de ut at man kan få google translate til å snakke, og så gikk det hele i nedoverbakke, plutselig. Noen sier noe,  og min pc svarer helt automatisk «sa brura». Pc’en til Katrine prøver iherdig til å få oss til å tro at hun er superkul på tysk, og pc’en til Susanne vil at Katrine skal ordne håret til Susanne. Og så ler vi hysterisk. Ja. Det er den tiden igjen.. Konsentrere seg? Hell no!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s