comment 0

Jul er tortur for oss uten tålmodighet!


image

Jeg har kjøpt denne pene presangene, og pakket den inn helt selv. Og så kan jeg ikke gi den vekk før MANDAG! Idiotisk regel, det var da virkelig jeg som kjøpte den. Og jeg skal liksom klare å holde hemmelig hva som er inni den? Gaaaaah. Jeg blir gal lenge før det, all lykke til Skjeggen som skal være innesperret på en hytte med meg fra lørdag av. Får jeg foreslå et hamsterhjul i Havkusize, så jeg kan løpe det av meg?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s