comment 0

Flaskepost fra Fyllingsdalen.


Kjære du som leser dette.

Hjelp.

Jeg står på den lille stranden på nordsør .. pokker, en eller annen side av Krohnegårdsvannet. Den lille, den som peker liksom mot Oasen og ikke mot byen. Den bittelille, der det blåser hele tiden. Og jeg prøvde å skifte fra våt badedrakt inn i en sportsbh uten å tørke ryggen ordentlig, og nå har den krøllet seg og festet seg rundt armene mine og jeg kommer ikke ut. (Jeg antar 50% av befolkningen kan forholde seg til denne problemstillingen. Om noen tror at det ikke er en ekte problemstilling så får dere heller låne dere en sportsbh og forsøke å ta den på rett etter at dere har dusjet. Bare sørg for å ha telefon i nærheten.)

Om du får denne flaskeposten setter jeg pris på om du hjelper meg ut. Og tar med sjokolade. Skulle jeg ha kommet meg ut og hjem innen du kommer, så bare legg igjen sjokoladen. Jeg kommer tilbake i morgen!

Super. Helt til jeg må kle på meg selv.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s